آب پز کردن تخم مرغ کار ساده ای است اما فوت و فن و ترفندهایی دارد. در ادامه با روش صحیح آب پز کردن تخم مرغ آشنا می‌شوید.

تخم مرغ - تخمه مرغ آبپز - ترک نخوردن پوست تخم مرغ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، تخم مرغ را به آب جوش اضافه کنید و در آب داغ قرار دهید به جای اینکه آنها را در آب سرد قرار دهید سپس آن را از آب خارج کنید؛ اینکار به جداسازی پوسته تخم مرغ کمک می کند. اضافه کردن یک یا دو قاشق سوپ خوری سرکه سفید با کمی نمک تفاوت ایجاد می کند؛ هر یک قاشق چای خوری برای سه عدد تخم مرغ کافی است.

تخم مرغ را خیلی نپزید و زمانی که پخت تمام شد سریعا آن را در آب سرد قرار دهید و اجازه دهید که ۱۵ دقیقه قبل از این که پوست را جدا کنید، خنک شود. از تخم مرغ تازه استفاده نکنید. اگر تخم مرغ محلی می خرید اجازه دهید ۱۰ تا ۱۴ روز بماند چون تخم مرغ تازه همیشه به پوست چسبیده خواهد شد.

کد خبر 884479

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha